Voel je vertrouwd met kraamzorg Rotterdam

27 juli 2023 Uit Door Redactie

Ben jij net bevallen of moet jij binnenkort bevallen? Kijk dan bij Kraamzorg Rotterdam. Ze zullen jou de periode na je bevalling goed helpen met de baby en ook een beetje met jezelf weer goed kunnen verzorgen. Je kunt op kraamzorg rekenen en vertrouwen. 

Wat is kraamzorg?

De kraamzorg Rotterdam begint al direct vanaf de geboorte. Een kraamverzorgster zal de verloskundige en huisarts assisteren bij de bevalling. Ze is er dus vanaf het eerste moment bij om jou te begeleiden en adviseren. Je baby zelfstandig te kunnen verzorgen en je standaard patroon weer terug te vinden is het doel van de kraamzorg. Tijdens de kraamperiode is het belangrijk dat je geniet van je pasgeboren kindje en dat je veel kunt rusten. Een kraamzorg zorgt er dus voor dat de periode na jouw bevalling in het teken van jezelf en je kindje staat. Je zult bij alles geholpen worden.

person wearing gray shirt putting baby on scale

Verwachtingen

De kraamzorg Rotterdam zal bij jou thuis komen en professionele zorg bieden. Het is belangrijk dat de kraamzorg veel kwaliteit biedt. De taken die daadwerkelijk ook gedaan gaan worden, ligt aan jou zelf. Jij kunt aangeven wat je gedaan wilt hebben. Ze kan eventueel de andere kindjes verzorgen als je die hebt of het eten voor je klaarmaakt. Jij en je baby zijn wel de nummer 1 prioriteit die aandacht zullen krijgen in deze tijd. Andere verwachtingen kun je hebben op het gebied van huishouding en de zorg van eventuele andere familieleden. Het doel van de kraamzorg is om de verzorging van je kindje vol vertrouwen voort te zetten. Alles verwachtingen die jij hebt kun je ook delen met jou kraamverzorgster. Zo kun je er beiden voor zorgen dat de aankomende kraamweken onvergetelijk worden.